remcobouwonderhoud.nl

Glas-in-Lood

Woont u in een oud huis, dan is de kans groot dat u in het trotse bezit bent van één of meerdere glas-in-lood ramen. 

Deze ambachtelijke techniek wordt ook uitgevoerd door Remco Bouwonderhoud. U kunt ramen door ons laten restaureren, maar wij kunnen ook een nieuw raam voor u maken. Wij doen dit voor u naar uw eigen ontwerp, maar uiteraard kunnen wij u hier ook bij helpen.

 

Voor uitgebreide informatie kijk op Kitty Glas-in-Lood!

In de eigen Glas-in-Lood werkplaats wordt het ontwerp gemaakt, en uitgevoerd.

Bij restauratie wordt hier het raam uit elkaar gehaald, het glas schoongemaakt en vervolgens in nieuw lood gezet.

Hiernaast ziet u een glas-in-lood raam dat in een deur heeft gezeten in een huis uit 1900. Het paarse glas in de buitenste rand was kapot en het lood was vergaan. 
Het is een tijdrovende klus, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Nieuw paars glas in de buitenrand en lood dat weer een levenlang mee zal gaan.

Misschien heeft u een deur waar u graag glas-in-lood in zou willen hebben? Ook dat is uiteraard mogelijk. Hiernaast ziet u een foto van de oude deur.

Met een eigen ontworpen glas-in-lood raam ziet deze deur er compleet anders uit.

En om het dan helemaal "af" en vooral uniek te maken, een kaarsenplateau met hetzelfde glas-in-lood patroon als in de deur........

Wij kunnen tevens glas-in-lood in dubbel glas plaatsen. Voordelen hiervan zijn de warmte- en geluidsisolatie, makkelijk schoon te maken, inbraakpreventie, geen condensvorming en het glas-in-lood raam blijft in goede staat. Heeft u een bestaand (oud) glas-in-lood raam, dan kan dit op maat gemaakt worden en opnieuw verlood worden, zodat het in dubbel glas geplaatst kan worden.

Het in dubbel glas plaatsen van glas-in-lood voeren wij in onze eigen werkplaats uit. 

Heeft u een glas-in-lood raam dat gerestaureerd moet worden, in dubbel glas geplaatst moet worden, of wilt u een nieuw glas-in-lood raam laten ontwerpen en plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn (bij voorkeur) 's avonds te bereiken tot 19.00 uur op 06-42164116 of u kunt een mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Bij "leuke foto's om te bekijken" vindt u een fotoalbum met diverse glas-in-lood artikelen. Mocht u in één van deze artikelen interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

 

Bij "Wist u dat....." kunt u zien op welke evenementen/markten Kitty Glas-in-Lood met haar Glas-in-Lood kunst te vinden is. Wilt u in een uitnodiging ontvangen voor toekomstige evenementen/markten waar Kitty Glas-in-Lood aanwezig is, stuurt u dan een mail met uw adresgegevens zodat wij u op kunnen nemen in het verzendbestand.

page loading